Spørgsmål:
Vil Jalapeno eller Habanero peber påvirke gær negativt
Scott
2013-01-14 12:17:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har en opskrift foran mig på en Saison af den krydrede sort. Det kræver tilsætning af en Jalapeno-peber, inklusive frø. Først og fremmest nyder jeg en hel del krydderier (langt mere end nogen jeg kender eller spiser sammen med regelmæssigt ville nyde), og en jalapeno, som opskriften kræver, virker lidt svag for min smag, og derfor er inkluderingen af ​​habaneros, hvis jeg skulle beslutte for at komme på mine grænser som dødelig.

Mit spørgsmål er, vil tilføjelsen af ​​disse peberfrugter have bivirkninger på gæren? Da gær er en levende organisme, og de krydrede forsvar af disse peberfrugter er genetisk konstrueret til at bekæmpe trusler, vil krydderiet såre gærens vækst / gæring?

Tilsættes peber i begyndelsen af ​​gæringen eller under en sekundær gæring?
FWIW så jeg et program, der testede forskellige hajafstødende stoffer, og de fandt, at chili blev ignoreret fuldstændigt af dyret. Jeg formoder, at den brændende reaktion på chili er begrænset til en lille del af dyreriget og ikke har nogen indflydelse på gær, som er en type svamp.
http://en.wikipedia.org/wiki/Capsaicin#Natural_function "... der er beviser for, at capsaicin udviklede sig som et antisvampemiddel. Svampepatogenet, Fusarium, er kendt for at inficere vilde chili, hvilket reducerer levedygtigheden af ​​frø. Capsaicin afskrækker svampen og begrænser på denne måde denne form for predispersal frødødelighed. "
To svar:
Brian Bransteitter
2013-01-14 20:33:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Her er en god artikel fra Zymurgy, som du kan læse, der taler om chili i øl. http://www.homebrewersassociation.org/attachments/0000/2500/ndzym02-Chile_Beer.pdf

Fra artiklen vil hovedproblemerne med at bruge chili i øl reduceres tilbageholdelse af hovedet fra de tilstedeværende olier og en tåge i den færdige øl. Der er ingen omtale af et problem med gæring, og de anbefaler at bruge chili i enten som et tørhumle eller som et første urthopp eller endda direkte i flasken for maksimal slag.

Har du noget imod at opsummere sidens tekst? På den måde, hvis deres link ændres, får vi stadig kernen i dit svar.
kudakeru
2013-01-17 04:44:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg aftappede et parti hef sidste sommer, halvt jalapeño, halvt habanero. Hvad jeg fandt var dårlig hovedretention, som foreslået af Zymurgy-artiklen. Det ramte målet ABV, men overkarboneret (sandsynligvis på grund af de ekstra sukkerarter fra peberfrugterne, som jeg ikke tog højde for).

Den anden ting, jeg opdagede, var at habanero-ølen var klar til at drikke efter kun to uger i flasken, men jalapeño havde brug for tættere på seks uger, før det virkelig ramte de smag, jeg ledte efter.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...