Spørgsmål:
Udleverer øl ved to forskellige pres?
Rich Armstrong
2010-05-04 23:42:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg arbejder på at få en kegerator med to tap. Er det det værd at betale ekstra for at dispensere to øl under to forskellige tryk? Jeg kan se udlevering af en ESB med lavt kulsyreindhold og en høj-kulsyreholdig weizen side om side, men jeg vil ikke gå overbord med omkostningerne.

Jeg uddeler nu to øl på samme kulsyre. Aldrig været et problem, virkelig, da jeg har en tendens til at brygge i serier (amerikansk, engelsk, pilsner, hvede) og lignende øl kan lide lignende karbonatiseringsniveauer.
To svar:
markskar
2010-05-05 01:34:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Efter min mening, hvis du vil gå afstanden og konvertere et køleskab, skal du gøre det rigtigt og få den dobbelte regulatoropsætning, så du kan dispensere ved forskellige tryk. Det vil sige, hvis omkostninger ikke er et problem.

Nå, omkostninger ville bestemt være et problem for mig, og jeg diskuterer stadig, om jeg skulle gøre dette eller endda gider med at konvertere et køleskab overhovedet - picnichanen fungerer fint for mig, og hurtige afbrydelser gør det let at skifte frem og tilbage mellem mine to kegle i køleskabet.

Jeg gætter på, at spørgsmålet er, hvor ofte skal du være hælde? Har du mange mennesker, der kommer for at drikke? Hvis det er tilfældet, kan det være det værd.

Jeg hælder normalt kun et par glas om natten, så det er let nok at skifte mellem kegs. Men jeg tror, ​​at hvis jeg skulle konvertere køleskabet til en kegerator, ville det være for "kølighedsfaktoren", og jeg ville gerne gå ud med alle klokker og fløjter - inklusive separate regulatorer for hver keg til sørg for passende kulsyre- og dispenseringstryk.

Bare min $ .02

Under forudsætning af, at omkostninger ikke er en mulighed, skal du opdele dem i en Nitro-side og en CO2-side. Det er altid interessant at smage forskellen i din ESB, når du skubber den med kvælstof i stedet for CO2. Men så har jeg næsten altid et stout på det ene tryk og en ESB eller IPA på det andet ...
brewchez
2010-05-05 03:31:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ikke kun kan du dispensere ved forskellige tryk, du kan karbonatisere øl uafhængigt af dit dispenseringstryk. Med en T off på en regulator kan du give dit normale serveringstryk, så kan du bruge den anden side til højtrykshurtig karbering, hvis det er nødvendigt til tider.

Hvis jeg havde midlerne, ville jeg gå med dobbeltfase oprettet kun for fleksibiliteten.

En anden ting at tænke på, er dog at hælde stouts. Hvis du laver stouts (eller en hvilken som helst stil), du vil have på kvælstof, er det måske en bedre investering at investere pengene på en kvælstoftilslutning. Selvfølgelig ville det være dyrere, fordi du også havde brug for den stive vandhane.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...