Spørgsmål:
Brygning med aluminiumspotter
Dave Jensen
2010-01-05 01:14:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det ser ud til at være kontrovers om, hvorvidt aluminiumsgryder er acceptable til hjemmebrygging. Hvad er fordele og ulemper ved at brygge med aluminium?

Ud over OP's spørgsmål: eventuelle tanker om rengøring af aluminium vs. stål ville være nyttige.
Tre svar:
hookedonwinter
2010-01-05 01:21:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aluminium er acceptabelt, bare ikke så godt som nogle andre materialer. Det er relativt billigt, har god ledningsevne og korroderer ikke for let.

Nogle problemer, du støder på, er korrosion, når de placeres i nærheden af ​​andre metaller, selvom det ikke burde være for stort et problem ved hjemmebrygging. Men lad os sige, at du efterlod en kobberkøler i den natten over ved et uheld .. kunne være dårlig.

Du kan heller ikke bruge ætsende rengøringsmidler eller blegemiddel. PBW fungerer dog fint.

En anden fordel er, at den er let og nem at arbejde med.

Her er en artikel fra BYO om " Mettalurgy for Homebrewers"

JMerritt
2010-01-05 03:05:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg hører altid myten om, at brug af aluminium vil forårsage Alzheimers, og jeg er overrasket over, at ingen har spurgt det her. Denne myte blev afskåret for mange år siden. Se:

topfermented
2010-01-05 01:22:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hovedproblemet med aluminiumsgryder er, at det oxiderer let, hvilket betyder, at du ikke kan bruge oxiderende rengøringsmidler med dem, og oxiderende rengøringsmidler er magiske.

Men vil de gøre alle de forfærdelige og grimme ting den urbane myte siger, at de vil gøre? Ikke rigtig.

Interessant gendannelse: http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Is_aluminum_safe_for_brewing%3FDenne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...