Spørgsmål:
Hvordan adskiller triticale sig fra rug i teknik og smag?
Andrew Wyld
2014-07-22 04:18:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Radical Brewing siger, at triticale er et nyttigt alternativ til rug. Det er tilsyneladende en rug-hvede hybrid og er lettere at sprøjte end rug, mens den stadig har en god rugsmag. Jeg er interesseret i at prøve det, men jeg vil gerne vide:

  • Hvor tæt er smagene? Hvad er de største forskelle?
  • Ligner det teknisk rug med hensyn til hvordan det skal brygges? Er udslippet lettere?
  • Hvor let er det at få fat i maltet triticale (jeg er i Storbritannien)? Er dette en bedre indsats end flaget, eller er de ens i resultatet?
En svar:
Mr_road
2015-07-03 14:08:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hurtig version

Jeg ved ikke om smagen.

Så længe du bruger den med en basismalt, kan du bruge op til ~ 50% behøver du ikke at få maltet triticale eller forkog det (se nedenfor). Jeg ved heller ikke, hvor du kunne finde nogle i Storbritannien; hvis du kan finde noget flaget, så prøv det.

PS: hvis du ved, hvor du kan finde nogle, skal du sende et link her, for jeg er nu temmelig interesseret i at prøve det også.

Udvidet info

Jeg ved i øjeblikket intet om falvourerne, men med hensyn til de teknikker har jeg fundet en reference. Brygning: Nye teknikker redigeret af C Bamforth Afsnit 3.4.1 Unmalted Triticale :

"De fleste ikke-malttilskud bidrager hverken med enzymaktivitet eller opløseligt nitrogen ... triticale går ud over denne specifikation ... På grund af dette og det lave gelitiniseringsområde for triticalestivelse (59-65C) ... kunne triticale bruges som et brygningstilskud i høje forhold (<30-50%) ... desuden på grund af dets lave gelatineringstemperatur, kan triticale tilsættes direkte til mash tun uden behov for en kornkomfur eller andet mashingekar "

https://books.google.co.uk/books?id = gcJQAwAAQBAJ&pg = PA43&lpg = PA43&dq = gelatineringstemperatur + tricalate&source = bl&ots = u-8qrBrmGl&sig = e0n5SjJQ22lwfnp6Y97pBMjFMXU&hl = en&sa = X&ei = e0yWVYy2H6zg7QaosZyQAg&ved = 0CCwQ6AEwAg # v = onepage&q = gelatineringstemperatur% 20tricalate&f = falseDenne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...