Spørgsmål:
Legaliteter ved at sælge mit hjemmebryg?
user697111
2011-07-30 00:22:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvad er de skridt, der er nødvendige for lovligt at sælge hjemmebrygget?

Jeg har en LLC og ved, hvordan jeg opretter forretning / skat / osv. på den side af tingene. Jeg kunne gøre det under dette eller danne en ny.

Jeg er bare ikke sikker på spiritusrelaterede love / regler. Jeg vil være 100% legitim og i stand til lovligt at sælge til offentligheden.

Jeg bor i USA.

Dette vil variere STOR fra stat til stat. Generelt ville jeg forudsige, at det er svært at skaffe sig licens, men jeg bor i Florida, hvilket stinker for denne slags ting. Held og lykke!!!
Ikke helt det samme, men hvis du kun planlægger at gøre det i lille skala, kan du overveje en tipkrukke: http://homebrew.stackexchange.com/questions/4282/is-a-donation-jar-for-homebrew- forsyninger-lovlige-i-de Forenede Stater
Håber du ikke bor i MA eller KS ... [Wikipedia: Liste over alkohollove efter stat] (http://da.wikipedia.org/wiki/List_of_alcohol_laws_by_state_in_the_United_States) ... BEMÆRK, at denne liste kun er et godt udgangspunkt, det er ikke god juridisk rådgivning. Jeg * kunne * teoretisk ændre det for at sige, at ofring af en kylling er en lovlig forudsætning. for at sælge øl på Hawaii, og du kunne være uheldig nok til at se det, før nogen redigerede det væk.
To svar:
Bad Neighbor
2011-07-30 01:06:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ølsalg reguleres af staten takket være det nuværende system med tre niveauer. Find webstedet for spiritusafdelingen i din stats handelsafdeling. Hver stat er forskellig. Du har brug for en virksomhedslicens og en spiritus / øllicens, der passer til din virksomhed. Jeg bor i Ohio *, og for at kunne sælge min øl har jeg brug for en ølfremstillingslicens samt en licens til at sælge den på stedet. Hvis jeg vil hælde smagsprøver, er det en anden licens. Oven i alt kan det ikke sælges ud af mit hjem, da placeringen skal indoneseres industrielt. Hvis jeg skulle sælge ud af en butik, skal jeg gennemgå en statslicenseret distributør, der sandsynligvis vil nægte, hvis jeg ikke allerede er en etableret virksomhed. Hvis jeg driver en bryggeripub, der også sælger flaskeøl i en butik, har jeg bestemt brug for en advokat! Her er listen over licenser i Ohio. Som du kan se, har vinfremstillingsvirksomheder det let her.

Tilmeld dig Brewers Association for at få adgang til deres meget eftertragtede Brewers Resource Directory. Hvis du har brug for juridisk rådgivning ud over hvad du kan finde gennem BA, skal du kontakte en af ​​de mange lokale iværksætterressourcer. Columbus er velsignet med Metropreneur.

Det er også vigtigt at vide, at salg af øl ikke er omkostningseffektivt i små systemer. Bare spørg gutterne, der videresælger alt det 3-5bbl udstyr. Tænk stort og held og lykke!

* Ohio har for nylig ændret deres love siden dette svar, så mine licenskommentarer er lidt forældet.

Tak for Brewers Association-linket. Jeg hjælper en ven med sin Hostel / Microbrewery-forretning. Så meget bureaukrati.
drj
2011-07-30 23:34:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

WA-staten har også et tredelt system, og det er næsten umuligt at brygge, distribuere og sælge uden en større (flere tusinde dollar) investering i gebyrer hvert år. Nøglen her er, at du kan brygge og sælge, men kun på stedet for brygningen, og det skal indtages der (ingen flasker eller dåser tages ud), medmindre du også har distributionslicensen. Så du kan betjene en brewpub, men de kan ikke tage den ud uden distributionslicensen, og de er stærkt kontrollerede og efter hvad jeg hører, dyre. Så er der sundhedsregler (fødevareforhandler) og gebyrer, bargebyrer, forretningslicenser osv. Jeg har læst et skøn, at det her i WA tager mindst $ 500.000 at opsætte en brewpub / bar når du brygger drikke dig selv.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...