Spørgsmål:
Hvad kan jeg gøre med mit brugte korn efter most?
Jeff L
2010-11-11 05:35:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Efter at have brygget et parti øl, ender jeg altid med ~ 14 kg brugt korn, som jeg normalt bare smider i en bunke i hjørnet af haven.

Er der bedre ting at gøre med det (dvs. madlavning, bagning osv.) eller bedre måder at slippe af med det? Selvom jeg bruger det til at fremstille lækker øl, har jeg lyst til, at alt det korn på en eller anden måde går til spilde bagefter, og at det kan bruges til noget andet.

Er maltets sukkerindhold ikke usundt for dyrene?
Se også: https://homebrew.stackexchange.com/questions/1167/uses-for-spent-grains
Sytten svar:
Morgan
2010-11-11 06:39:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Personligt komposterer jeg det for det meste.

Jeg har brugt det til at lave brød og pizzaskorpe. Normalt tager jeg måske måske 2 kopper af det, mens det stadig er vådt og frisk fra mos, og tilføj derefter de typiske ingredienser i en hvedebrødopskrift (mælk, smør osv.). Derefter tilføjer jeg nok mel til, at dejkuglen 'ligner dejen', og fortsæt derefter som normalt. Jeg ser godt ud med mit brød i forhold til strengt fokuseret opskrift.

For ekstra indsats kan du tørre det og male det i en kaffekværn, og det bliver meget mere alsidigt i opskrifter .

Det kan bruges til cookies!

Du kan lave hundesnacks, bare sørg for, at der ikke er humle derinde; humle er giftigt for nogle hunde.

Brødideen lyder meget sej, men laver den ikke forfærdeligt brød på grund af alle skaller?
Derfor bruger jeg den kun til ikke mere end f.eks. 1/3 af dejen. Jeg har ikke prøvet dette endnu, men jeg vedder på, at hvis du tørrede og malede kornet, ville det være mindre husky og tyggegummi.
@Jeff: På min bryllupsrejse gik vi til en brygge-pub , og det brød, de bragte ud før middagen, var alt brugt kornbrød. Det var ikke for husky, men jeg ved heller ikke, hvor meget de brugte pr. Batch (eller hvor store batchene er / var).
Jeg laver brød hele tiden. Hvis du bager meget brød og ikke brygger for ofte, holder kornet sig godt i fryseren. Jeg bare poser det stadig vådt og fryser det, så optø det, jeg har brug for til opskriften.
@Pulsehead: I kommentarformaterer dine links sådan: "[Eksempeltekst] (http://eksempel.com)". Hvordan gjorde jeg det? Jeg vedlagte eksemplet i backticks: ''
Der er sandsynligvis noget godt fiber at få, når du laver det til brøddej. Jeg har selv tænkt mere end én gang på at prøve en skål med lidt mælk og honning, som en varm morgenmadsblanding. Har dog ikke arbejdet op med at prøve det endnu. :)
Jeg komposterer det. Vi har gedebønder på vores lokale landmandsmarked, der kan lide at fodre det til deres geder, og så får vi gedeost. Men brød er også godt.
Jeg nyder at spise det, det er en dejlig fiberkilde, men da sukkerarterne og proteinet skal bruges (afhængigt af dit bryggehuseffektivitet) er det generelt som sagt godt til små mængder optagelse. Bagere er store bagerier køber regelmæssigt en stor mængde bryggeri og tænker at det vil fungere og ødelægge en hel del brød :(
Jeg har lavet boller og småkager af brugt korn. Medmindre du er desperat efter at gøre det til noget, gider du ikke.
Jeg kan godt lide at lave brød med kornene, især når jeg brygger mørkere øl. Til længerevarende opbevaring har jeg fundet, at det er meget pænere at bruge en dehydrator til at tørre de brugte korn ud end at holde dem i fryseren.
Grant
2011-12-03 02:22:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har baghavekyllinger, elsker de den resterende mos, især hvis den stadig er varm. Jeg planlægger at tage noget af mosen fra min sidste portion øl, fryse den i 1-kvarts fryseposer og derefter trække den ud og mikrobølgeovn for at fodre dem på kolde morgener.

Mine brugte korn ender i komposten eller min kollegas hønsegård.
Når jeg bringer en skål brugt korn ud til kyllingerne, kommer de løbende og bliver vanvittige og hopper op og prøver at komme til kornet. Det er en af ​​deres yndlings ting!
Jeg har lagt en annonce op på min lokale homebrew facebook-side og fået hjemmebryggere med kyllinger til at få batch efter batch brugt korn. Måde bedre økologisk brug end kompostering.
Hvis du har en restaurant med kyllinger, skal du aflevere den der. Som restaurant har de køleskabspladsen til at forhindre kornet i at vokse skimmelsvamp. Du kan også få et lejlighedsvis gavekort. I det mindste fungerede det for mig, indtil de lukkede dette sted.
Simon
2010-11-12 06:26:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mine hunde elsker absolut brugte kornhundekiks, jeg bruger denne opskrift (oprindeligt fra her):

  • 4 kopper brugt korn
  • 4 kopper mel
  • 1 kop jordnøddesmør (eller olie eller pizza sauce)
  • 1 æg

Bland grundigt sammen (få hænderne derinde !), anbringes på foret bageplade i de former, du kan lide, og bages i 30 minutter ved 350F / 180C, reducer derefter varmen til omkring 225F / 110C, og lad den stå i ovnen, indtil den er helt tørret ud.

BEMÆRK: Humle kan være skadelig for nogle hunderacer, brug ikke korn, der er først urthoppet til denne opskrift.

Tim
2010-11-11 06:31:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brugt korn er godt til kompostering. Du har sandsynligvis ikke nok til at garantere at lave en form for aftale med en gård om at bruge det brugte korn som foder, men det er, hvad mange kommercielle bryggerier gør.

Jeg har aldrig mødt en landmand, der ikke var begejstret for at få lokalt korn, endda 10-20 kg ad gangen. Det er her alle mine går!
Jeg blev altid bedt om ikke at kompostere kogt materiale. Er dette anderledes?
@uSlackr Teknisk set er det ikke "kogt". Da det hele er vegetabilsk stof, er det fint at tilføje det til kompost. Tilføjelse af varme mosrester til kompost hjælper med at aktivere en langsom kompost, og jeg har altid fundet det bedre at lægge den varme mos under eksisterende komposteringsmateriale eller blande det igennem.
Amanda
2013-11-20 13:25:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan lave et mel af kornet og følge en hvilken som helst af de opskrifter, der er angivet her: Spent Grain Chef.

Kom for at se efter dette link. Jeg har lavet mindst halvdelen af ​​opskrifterne derude, og de er stort set alle lækre!
Jeff Roe
2010-11-11 06:30:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er der nærliggende hobbybedrifter med køer? Jeg forstår, at det er en god mad til køer.

Deer og / eller bjørne (der endnu ikke er helt nøjagtige, hvilke) der passerer gennem min have ser ud til at nyde det.

Scott P
2010-11-11 12:42:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har en ven i San Diego, der laver hundesnacks af det brugte korn:

Doggie Beer Bones

Jeg troede, det var ret sejt!

Greg A.
2011-12-07 00:53:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kunne lave granola. Nogle har rost denne opskrift eller mindre variationer af den: http://www.healthywithheather.com/2011/07/cinnamon-coconut-crunch-spent-grain-granola/

Ryan Whitt
2016-03-25 19:59:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

alt hvad du komposterer. Tilføj din trub til kompost. det er en fantastisk måde at få og holde din kompostproces i gang. bugs elsker mad og fugt.

Jeg spiser faktisk noget af det som korn på brygdage. Noget af det går også i frig.

Noget skat. Blåbær eller anden frugt. Varm mælk. Lige uden for mos er det stadig varmt.

Jeg komposterer resten og deler med mine naboer. Hver nabo tager en spand eller deromkring af det i løbet af året for at blande sig i haven.

Fuglefoder ... god idé.

mR_fr0g
2011-12-09 00:10:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vores kyllinger elsker lidt brugt gevinst. Selvom vi kun har to kyllinger, så ender vi stadig med at komponere det meste af det.

Dustin Rasener
2011-12-09 04:51:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er blevet foreslået for mig, at jeg tilføjer mit brugte korn til det lokale bryggeris eller brygnings pubs brugte korn. De har tilsyneladende et arrangement med lokale landmænd, der kan bruge det. Jeg har endnu ikke kontaktet dem for at arrangere at tilføje mit korn til bunken, men jeg planlægger at. Sikker på, at du smider det væk.

Quentin
2014-01-03 07:15:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg lagde min ud omkring fugleføderen, de handlede som om de var ved en banket, den var væk om cirka to timer. (1 lb fra et kornekstrakt-sæt)

Jeg plejede at gøre dette med stivende korn, men at dumpe 8-10 kg fra min mos tun virker som en dårlig idé.
Michael Shaw
2017-07-15 18:21:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Da landbrugsarbejdere blev forsynet med øl i løbet af arbejdsdagen af ​​landmandens kone, som også var brygger (Brewster), blev der tilsat vand til de brugte korn og humle og genbrydet for at producere drengeøl til unge arbejdere. Sukker kan tilsættes for at få o.g. lidt op.

Er der nogen aktuel eller historisk henvisning til støtte for dette?
rossp
2012-01-16 05:56:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nogle af mine bliver til hundesnacks ved hjælp af mel / jordnøddesmør opskriften ovenfor, og hun elsker det, men det tager kun et par kopper at lave en kæmpe kasse med godbidder, og da vi ikke vil have, at vores hund bliver overvægtig ' Jeg har masser af rester.

I lang tid har jeg givet resten af ​​mit korn i plastikspande til mine bedsteforældre for at fodre til deres Clydesdale-hest. Han elskede det, og han "farter som en bryggerihest". Desværre er Joe Clydesdale ikke længere med os, så jeg er vendt tilbage til kompostering.

Kort sagt: hunde, heste og sandsynligvis køer ELSKEDE brugt korn. Hvis de har det ubehandlet, skal det dog bruges temmelig hurtigt, fordi det går ret hurtigt ud (og tiltrækker rotter).

Diane Osorio
2015-07-29 04:43:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvordan ved jeg, om der var humle i det? Jeg er nybegynder her og får min første 20 # i morgen og ville lave doggy godbidder og for det meste fodre alle mine fugle. Første gang at få brugt majs. Jeg kastede en masse fuglefrø og ønskede nogle billigere måder at fodre dem på? Og folk gav mig ideen om brugt majs

Spørg først bryggeren. For det andet skal du kigge efter grønne stykker kornet. Der skal være brune og beige ting. For det tredje kan du muligvis vælge lugten af ​​humle i kornet, selvom det bruges meget stinkende meget hurtigt.
Jose Pernia
2016-08-20 20:37:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I Spanien tørrer vi det, og det åbner en ny verden af ​​muligheder: VELKOMMEN TIL UPCYCLING

gstar
2019-01-17 23:29:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg fryser den i små portioner og tilføjer den til dejen, når jeg laver fuld hvede / multikornbrød.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...