Spørgsmål:
hvor meget luft skal jeg flytte for at kunne brygge i min kælder?
madman
2012-12-31 08:07:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg brygger i øjeblikket i min garage, men alt, hvad jeg har brug for, er i kælderen, så jeg spekulerede på, om det ville være rimeligt at tænke på at udlufte dampene og derfor til CO udenfor for at gøre det sikkert.

Hvad vil du bruge til "magt"? Jeg vil ikke anbefale at bruge en propantank indendørs, men der er andre muligheder.
bruger i øjeblikket propan ... hvis jeg flytter til kælderen, er der NG meget tæt på, hvor jeg har brug for det, så jeg kan skifte, hvis det kommer til det.
Jeg er lidt overrasket over, at de to første svar her bruger indendørs propan. Jeg kan bare ikke se fordelen ved, at dette er risikoen værd, men så igen bor jeg i Florida og behøver ikke bekymre mig om at fryse min røv, når jeg brygger udenfor.
Jeg er enig. Brug IKKE propantanke indendørs. Problemet er ikke kun CO.
Jeg fremsatte et par argumenter mod propan indendørs i [mit svar på dette spørgsmål.] (Http://homebrew.stackexchange.com/questions/6008/concerns-with-brewing-indoors/6030#6030) YMMV, vær sikker.
Naturgas er meget udbredt i italienske husstande. Når flammen er helt blå, er der meget lidt, eller der produceres ingen CO, tror jeg. Jeg forestiller mig, at når du brygger, bruger du en større komfur end dem, der bruges til madlavning, så der skal tages ekstra forsigtighed. Jeg har ikke noget imod at bruge det i et lidt ventileret rum. Alligevel foreslår jeg ikke at bruge det, især hvis du aldrig gjorde det :)
Fire svar:
Chris Plaisier
2013-01-03 07:30:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du vil brygge indendørs, bør du seriøst overveje at bruge elektricitet. Hvis det gøres korrekt, er død af CO og ild meget mindre et problem. Der er mange gode muligheder for elektriske brygopsætninger (f.eks. http://theelectricbrewery.com/)

Bare sørg for, at din ledning er i overensstemmelse med specifikationerne, og brug GFI-afsætningsmuligheder for at reducere risikoen for død ved elektrisk stød. Brygningssikkerhed bør være prioritet nummer et. Som vi alle ved, er det bydende nødvendigt at drikke en hjemmebrygger, mens du brygger, hvilket fører til mindst en dum fejl pr. Bryggesession. Det er en god ting at lave fejlene mindre som at være fatale.

Jeg fulgte instruktionerne på elektricitetsbryggeriet, men brugte et meget reduceret sæt af dele og var i stand til at bruge tættere på $ 300 i forhold til de tusinder, han brugte. Det var $ 300 at konvertere, controlleren er dyr, men det er det værd. Hvis du ikke allerede har en 220v varm spiritus, så stol på mig, du har brug for en. Når det er sagt, vil du sandsynligvis stadig have brug for udluftning.
Men i det mindste vil udluftningen være for vanddamp og ikke noget, der kan dræbe dig. ;-)
brewchez
2013-01-01 22:36:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om vinteren har jeg brygget i en gennemsnitlig bilgarage i størrelse 2 med lukkede døre, hvis det virkelig var koldt ude. Jeg bruger et propandrevet system med to brændere, og begge brændere kører det meste af 4-5 timers brygningssession. Jeg har aldrig haft et problem med CO. Som et resultat tror jeg ikke, du har brug for at flytte meget luft. For at være sikker ville jeg bare prøve at indstille dit indendørs udstyr nær en dør eller et vindue og bruge en lille blæser til fyld luft op.

En CO-skærm i nærheden vil bestemt øge sikkerhedsniveauet.

Selvom CO er en reel bekymring for ikke at blive taget let på, er virkeligheden jeg ikke tror vi skaber virkelig nok af det med korrekt fungerende brændere til at være et problem.

aldrig tænkt på CO-skærmen ... Jeg skulle alligevel få en til garagen ... tak for ideen!
Ja, jeg tror, ​​at en skærm sandsynligvis er en bedre idé end den alarm, jeg bruger, når min alarm går, er det sandsynligvis for sent.
travis
2013-01-01 13:14:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har kogt mange partier i vores kælder ved hjælp af en propanbrænder i kalkun-friturestil. Jeg holder en CO-alarm i nærheden og sætter en kasse eller en anden ventilator nær trappen. Jeg har aldrig haft CO-alarmen gået, men vores kælder er ca. 800 kvm, og vores hus (bygget i 40'erne) er sandsynligvis ret dårligt isoleret. Hvis du har en mindre kælder eller mere lufttæt isolering, skal du muligvis flytte mere luft. Du skal helt sikkert holde alarm i nærheden, og du vil sandsynligvis have brug for nogen andre steder i huset for at høre den.

(ansvarsfraskrivelse, jeg er ikke brandmand eller ekspert på CO, vær venlig ikke at dø)

opvarmes du med propan eller med naturgas? og gør du noget ved vanddampen eller ser du bare på det som en god ildelugtende luftfugter?
Jeg bruger propan til kalkunfrituregryden. Vanddampen kan næppe mærkes, men vores hus bliver ret tørt.
Flyhard
2013-01-22 15:01:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har lige kigget op, hvad kravene til en gasdrevet komfur i Tyskland er (ganske almindeligt hvis du opvarmes med gas), og reglerne siger, at du har brug for et rum på mindst 20m3 volumen for at få lov til at arbejde dette og "tilstrækkelig" udluftning.

Den største risiko er dog gassen, så jeg vil foreslå, at du installerer en gasalarm i rummet. CO2 er også farligt, men du vil bemærke CO2 meget tidligt (din krop reagerer på det og giver dig indtryk af dårlig luft meget tidligt), gas kan være lugtfri ...Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...