Spørgsmål:
Tryk under gæring
Paolo
2013-04-11 14:31:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg forestiller mig, at andre parametre er vigtigere (som temperatur eller pitchhastighed). Alligevel spekulerede jeg på, om pres har en eller anden effekt på gæringsprocessen (for eksempel på flokkulering, gæringstid eller smagsprofil)

På en homebrew-skala producerer den typiske dybde på 12 cm / 30 cm urt en trykstigning på 0,5 psi - fra 14,7 psi (1 atm) til 15,3
To svar:
fire.eagle
2013-04-11 18:46:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg fandt en undersøgelse af virkningerne af brygning under pres. Den generelle konklusion var, at øget tryk reducerede dannelsen af ​​estere og fuselalkohol. Dette skyldtes i det mindste delvist en reduktion i mængden af ​​gærvækst, da trykket steg. At dømme efter de aktive versus samlede biomassekort, havde det ingen mærkbar effekt på flokkulering.

MalFet
2013-04-11 18:33:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tryk betyder noget. De fleste kommercielle bryggerier beskæftiger sig med et betydeligt hydrostatisk tryk som et resultat af deres store koniske fermentorer, selvom denne effekt er ubetydelig på hjemmebryggeskalaen. Alligevel fermenterer mange mennesker (inklusive mig selv) under pres.

Den dominerende effekt ser ud til at være en mindre reduktion af estere, og som jeg forstår det, er dette knyttet til nedsat produktion af Acetyl CoA. Men for at øge estere igen fermenterer jeg simpelthen et par grader varmere, end jeg ellers ville gjort. Det er en relativt subtil variabel, men alligevel vigtig.

Hvordan opnår man de gærede gjæringer under tryk? Fermentering i corny kegs?
Jep! Nemlig. http://homebrew.stackexchange.com/questions/9750/what-are-the-benefits-of-fermenting-under-pressure


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...