Spørgsmål:
Har flager rug brug for konvertering?
awithrow
2011-07-07 23:58:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ønsker at lave en rug pale ale. Har jeg brug for at tilvejebringe nok basiskorn til at omdanne stivelserne til flaget rug, eller er det i stand til selvomdannelse? Hvis det skal konverteres, ville 6 kg 6-række fungere for 2,5 kg rug?

Tre svar:
brewchez
2011-07-08 01:20:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Flaget rug skal konverteres. 6 kg af enten 2-række eller 6-række ville være rigeligt at konvertere 2,5 kg rug.

pjreddie
2011-07-08 01:02:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Flaget rug (umaltet) har en lav diastatisk kraft, så det vil helt sikkert have brug for noget basismalt (6-række ville fungere fint) til konvertering af stivelse.

Generelt anvendes flaget rug imidlertid til smag og ikke så meget til dets stivelsesindhold. Hvis du alligevel laver en mos, kan du lige så godt kaste den ind, , men hvis du bruger den til at smage en ekstraktbrygging, kan du bare stejle den som med noget andet specialkorn.

Rediger: Tak Denny, du har bestemt ret i dette. Steg ikke, lav en del mos, hvis du vil have rug i en ekstraktbrygging.

Stegende flaget rug (eller ethvert andet flaget korn) tilføjer uomdannet stivelse til din øl. Det er ikke en god ting. Ikke kun smager det ikke godt, det kan give mad til bakterier, der kan inficere din øl.
Denny Conn
2011-07-08 02:55:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruger 2 række i stedet for 6 række, medmindre du vil have den kornede smag, du får fra 6 række. Du har ikke brug for 6 række for enzymer. 2 række har masser af diastatisk kraft uden at skulle ty til 6 række.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...