Spørgsmål:
Hvad med en ufiltreret IPA, der gør den ufiltreret?
Stefan Moser
2011-05-10 06:56:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg prøvede for nylig en ufiltreret IPA, der var fantastisk! Jeg er nybegynder og vil gerne tage et skud på en. Hvad gør en IPA ufiltreret? Kan jeg tage en IPA-opskrift og ændre den til at være ufiltreret?

Tre svar:
hookedonwinter
2011-05-10 07:09:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som hjemmebrygger vil stort set alle dine øl være "ufiltrerede". Du kan tage skridt til at gøre dem endnu mere ufiltrerede, men stort set vil du altid være der.

De fleste produktionsbryggerier filtrerer deres øl gennem en række forskellige metoder. Når de laver en ufiltreret øl, springer de bare disse trin over. Resultatet er ofte en kornet øl, noget med mere faktisk krop, da det er rester af kornskrog, humlefletter og grupperinger af gær, der flyder omkring.

Hvis du finder din øl derhjemme er for klar, og du ønsker mere af den ufiltrerede profil, så prøv at tilføje en lille smule flaget hvede til din opskrift.

Hvordan giver flaget hvede dig en mere ufiltreret profil ???
Jeg har altid fundet, at melet giver dig lidt mere mundfølelse. Kun mig?
Så vi taler om flaget hvede nu eller hvedemel? Jeg ville ikke bruge mel til at justere mundfølelsen. Jeg ville justere mos temp eller tilføje dextrin malte.
brewchez
2011-05-10 20:27:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvad der gør en øl ufiltreret er, at der ikke er anvendt noget filter på slutproduktet inden emballeringsprocessen. Jeg ved, det kan virke indlysende, men jeg understreger, at hvis du forventer en slags forskel på opskrifter, vil du sandsynligvis ikke finde en.

Filtreringsprocessen stripper uden tvivl øl af nogle elementer såsom farver, smag og aromaer. Nøglen til IPA-spørgsmålet er humlearoma og smag. Mange gange kan dette simpelthen overvindes i slutningen af ​​opskriften, mens du fortsætter med at bruge et filter til hyldestabilitet og klarhedsproblemer.

Når det er sagt, når du homebrew, laver du ufiltreret øl ... så længe du ikke er Brug ikke en slags filter. Din øl skal være en ret lige repræsentation af ufiltreret kommerciel øl. Hvis du ikke får den rigtige smag i sammenligning med nogle af dine foretrukne kommercielle eksempler, ville jeg ikke være bekymret for den ufiltrerede natur. Jeg vil fokusere mere på din proces og din opskrift.

JackSmith
2011-05-10 18:07:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IPA'er har tendens til at være overskyet, når de er tørhoppede, især hvis du tørrer humle med pellets. Jeg brygde en IPA, hvor jeg ikke tørrede humle, men snarere lavede en humle-te i en fransk presse, hvor jeg gennemsyrede, hvad der ville være mine bitterende humlepiller i en halvliter af den endnu ikke kogende urt efter hvidvaskning. Da jeg ramte en kog, pressede jeg teen af ​​humlen, dekanterede den i en beholder og satte den til side, indtil kogningen var færdig. Jeg tilføjede det ved flameout. Jeg tror, ​​dette bidrog en god del af den typiske IPA-farlighed til den færdige øl.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...