Spørgsmål:
Brug af kommercielle (morgenmad) korn i en mos
Tetragrammaton
2010-04-21 12:53:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette spørgsmål ligner Brug af flager i en mos, men er faktisk ikke det samme. Jeg tænkte, hvis nogen løber tør for majsflager og bestemt vil bruge noget til sin mos, hvad sker der, hvis han bruger majsflager? Enhver kan se, at de ikke kun er majsflager, men også indeholder andre næringsstoffer, hvoraf nogle faktisk er sukkerarter, men er flagerne selv gærbare? I samme ånd sælger de omkring mig nogle riskiks, der faktisk ikke er bagt, men mere som rispopcorn presset i krakkerform. Hvad sker der, hvis nogen bruger disse?

Tre svar:
Denny Conn
2011-01-08 21:56:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du bruger majsmel, skal du lave en kornmos for at gelatine stivelserne, før du tilsætter den til mos. Jeg har tendens til at bruge instant gryn eller polenta, så du kan springe kornmosen over. På en af ​​vores klubbs Iron Brewer-konkurrencer lavede jeg morgenmadsprodukter til den hemmelige ingrediens. Deltagerne fik kakaopust, frugtløkker, en kanelhvede korn og Lucky Charms til brug i deres øl. Efter gæring kunne du ikke rigtig opdage noget af det anvendte korn.

Rich Armstrong
2010-04-27 01:57:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I en af ​​de grundlæggende Brewing Radio-podcasts, som jeg for nylig har lyttet til, nævnte John Palmer at lave en amerikansk pilsner med "majsmel lige fra hylden" som et supplement.

Hvis jeg var i klem, Jeg vil hellere bruge majsmel end en morgenmadsprodukter, der har snesevis af ingredienser, inklusive butyleret hydroxytoluen.

På den anden side kan det faktisk være at lave applejack med Apple Jacks® sjovt. Og hvilken bedre måde at få den karakteristiske frugtagtige esteryaroma ind i din ESB end Froot Loops®?

(Hvis det lyder som om jeg er sarkastisk, er jeg ikke. En ESB "tørhoppet "med Froot Loops® lyder det bare som at holde det til folk, der tager deres øl for alvorligt.)

Hvad er forskellen mellem "majsmel lige på hylden" og malet majsmel?
Der er ingen ..
Jeg har 'tørsløjfet' en grundlæggende hvedeøl, viste sig fantastisk.
Jeg finder ud af, at frugtløkker smager meget ligesom koranderfrø. Eller rettere, når jeg lugter korianderfrø, tænker jeg på frugtløkker. Begge er estery, med en svag sød citrus lugt til dem. Det ville være interessant at sammenligne en tør øl med en tørkoriandereret øl ...
matt
2010-05-31 21:48:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg lavede en Grape Nuts triple sidste år på 9,42%, hvilket var fantastisk. Kornet var i mos, og egenskaberne var tydelige, når de hældes. Fantastisk aroma. Jeg brugte to kasser. Jeg laver en IPA i dag med to kasser med Golden Crisp. Meget begejstret for det.

Gav kornet dig ekstra gærbare sukkerarter? Du brugte 2 kasser korn til et parti af hvilken størrelse?


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...