Spørgsmål:
Hvad er et tilskud?
brewchez
2010-04-16 20:35:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvordan bruges det? Hvad gør det?

Fire svar:
Room3
2010-04-16 20:54:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Her er en god definition i henhold til brewingtechniquies.com:

Lauter grant:

Når du bruger en pumpe for at flytte urten fra lauter tun til kedlen, er det let at trække væske fra tunen hurtigere end kornet ønsker at flyde, komprimere sengen og forårsage en fast afstrømning. Bortset fra at have en stor smerte, kan en fast afstrømningskanal også beskadige pumpen (magnetisk koblede pumper kan blive beskadiget, hvis de er runde).

En løsning på dette problem er at købe en hastighedsregulator til din pumpe, men disse er dyre. En anden mulighed er at installere en kugleventil på udløbssiden af ​​en centrifugalpumpe for at begrænse strømmen, men kugleventiler kan være vanskelige at bruge til finjustering af flydende flow. Et lauter-tilskud repræsenterer en anden mulighed.

Et lauter-tilskud er simpelthen et fartøj, der opsamler urten fra lauter-tunen. Pumpen styres direkte til den ydre tildeling i stedet for lautertunen. Tyngdekraften trækker forsigtigt urten fra den lauter tun, hvilket minimerer komprimering af kornbedet. En svømmerafbryder kan bruges til at tænde pumpen, når tilskuddet er fuldt, hvilket frigør bryggeren til at have tendens til andre ting.

Min lauter-tilskud er en gammel plastikspand (se foto på side45). En slange løber fra den lauter til bunden af ​​tilskuddet (for at undgå urt) og en pumpe er fastgjort til slangen, der forlader planten gennem tappen. Denne enkle ordning eliminerer behovet for en billig pumpehastighedsregulator.

Nitin Dahatonde
2016-04-21 14:33:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil også dele min erfaring med denne enhed (Lauter-tilskud).

Faktisk er jeg kemiingeniør og arbejder i et bryggeri-designfirma. Fordele ved Lauter-tilskud:

  1. Det fungerer som buffertank mellem lauter tun og wortkedel.
  2. Det giver positiv sugning til overførsel af pumpe (fuld flow)
  3. Hovedfordelen ved senere tildeling er: det undgår kvælningsseng . da det undgår kvælning af sengen, får bryggeren maksimal klar ekstrakt på kortere tid.
  4. Man kan let kontrollere tyngdekraften til enhver tid.
  5. maksimal ekstrakt med høj tyngdekraft.

Det har nogle mindre ulemper som:

  1. Det har brug for rengøring, hvilket er noget, hvilken vanskelig operation.
  2. installation af lauter grant kan føre til stigning i hovedet forsinket.

Installation :

Man kan installere lauter tilskud mellem lauter ton og wortkedel, det skal installeres før lauter tun recirkulationslinje. Pumpen skal have VFD (frekvensomformer), så den kan køre ved forskellige omdrejninger pr. Minut, så vi kan styre overførselsflowet.

Laura H
2018-08-22 14:16:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som en professionel producent af ølbryggerudstyr vil vi gerne gøre en detaljeret afklaring for enheden "wort grant" her.

Wort-tilskuddet installeres generelt mellem lauter tun og brygkedel. Dets position er generelt lavere end urteniveauet i tanken, så under hvidvaskning kan urten automatisk strømme ind i urttilskuddet ved tyngdekraften. Urten kan derefter pumpes tilbage i lauter tun eller i brygkedlen. Det betyder bare, at pumpen ikke behøver at arbejde på lauter tun direkte under vask, det kunne bedre undgå at komprimere kornlag, som kan forårsage lauter tun og falsk bund ude af form. Nu har det været standard i det meste af bryggerisystemerne.

Jana Wang
2019-05-11 10:15:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Urttilskud bruges til at reducere risikoen for vakuumtryk under lauterprocessen, så det kan beskytte den falske bund fra ude af formen. Årsagen er, at under urterprocessen med urtebevillingen strømmer urten ud fra lauter tun ind i urttilskuddet kun ved tyngdekraften (ikke ved direkte pumpning). Denne proces er skånsom og nem at kontrollere.

Til drift er urtens tilførselsventil halvåben, og juster pumpehastigheden også i overensstemmelse med den hastighed, så urtstrømmene er de samme indløb og udløb. Så urtstrømmen er kontinuerlig under hele lauterprocessen. Dette er også godt for pumpen, da pumpen ikke behøver at åbne for tæt ofte.

Niveaubalance rør: Det er som en indikator og beskytter også den falske bund under lauter. Bryggerne ved, om vaskemaskinen er glat eller ikke ved at kontrollere urteniveauet inde i røret. Når røret er fyldt, betyder det, at vasken er glat, og trykket er afbalanceret. Når røret ikke er fyldt, betyder det et vakuumproblem.

http://microbrewerysystem.com/Blog/Wort_grant_operation_during_vorlauf_process_1048.html brau@cnbrewery.comDenne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...